Рибена чорба с картофи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Рибена чорба с картофи
Рибена чорба с картофи
admin
Добавена от: admin
13079
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Почистете добре рибата от кожата и костите и измийте добре получените отпадъци. Добре почистените и измити рибни отпадъци залейте със студена вода и поставете да врат около 10-15 минути, докато се получи рибен бульон. В тенджера загрейте маслото и задушете в него осоления и нарязан на ситно зарзават – лук, моркови, керевиз, корени от магданоз, след което го залейте с прецедения през телена цедка или тензух рибен бульон. След като поври около десетина минути, към супата прибавете нарязаните на кубчета картофи, парченцата риба (добре измити), обелените и нарязани на дребно домати, листата от керевиза, зърната от черен пипер, дафиновия лист и другите подправки. След като омекнат картофите, супата е готова. Поръсете с прясно нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft