Рибени рулца със спанак и ориз на микровълнова
7 Май 2012
12317
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В йенска тенджера се поставят ситно нарязаните лук и скилидка чесън и се заливат с олиото. Задушават се под капак 1 минута на максимална мощност. След това се разбъркват с ориза и спанака, посоляват се.
Филетата се овкусяват със сол и пипер и върху всяко се поставя от плънката. Завиват се на руло и се защипват с клечка за зъби. Редят се в йенска тенджера, наливат се 4-5 с. л. вода и се пекат при максимална мощност 8-10 минути, след което се изваждат. Омекналото масло се размесва с брашното, поставя се в йенската тенджера, където са се пекли филетата, разбърква се и се подправя с лимонов сок, сол и розмарин. Вари се минута и ако е необходимо, се налива топла вода до достигане на желаната гъстота на соса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари