За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Рибката за Никулден не е същата без това сосче, създадени са един за друг
Рибката за Никулден не е същата без това сосче, създадени са един за друг
6 Декември 2017
7369
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
6-8 едри скилидки чесън
2 ч.ч. натрошен сух хляб
½ч.ч орехови ядки
½ч.ч. зехтин
¼ч.ч. оцет или лимонов сок
сол
Време за подготовка: 00:05
Време за готвене: 00:10
Порции: 8
Запържвате до златисто натрошения хляб в мазнината от рибата. Накисвате го за 1-2 минути и отцеждате добре.
Счуквате чесъна със солта на каша прибавяте към отцедения хляб, разбърквате, стъпка по стъпка прибавяте зехтина и оцета на тънка струйка, като бъркате с дървена лъжица или миксер докато се получи като крем. Накрая добавете смлените орехови ядки
Сервира се с изпържената риба.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари