Ризото с аспержи
22 Декември 2011
8305
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът се нарязва наедро и се запържва за около минута в сгорещения заедно с маслото зехтин.
Слага се накълцаният чесън и след 1–2 минути се прибавя булгурът. Разбърква се и се залива с 1/3 от бульона, след което се оставя да поври, докато булгурът го поеме.
Добавят се нарязаните наедро аспержи и грахът, подправя се с естрагона и се долива бульон. След като той се поизпари, се овкусява със сметаната, разбърква се и след 1–2 минути се сваля от огъня.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари