Ризото с тиквички и скариди
16 Юни 2012
19356
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете ориза в подсолена вода и прецедете. Почистете, измийте и нарежете тиквичките на колелца. В дълбок съд запържете за кратко чесъна и тиквичките. Прибавете скаридите и бялото вино. Задушете докато поизври течността, но да остане малко на дъното. В този момент прибавете сварения ориз, разбъркайте добре и свалете от огъня. Поднесете с настъргания пармезан и полейте с две-три лъжички зехтин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари