Ризото със зеленчуци
4 Май 2014
20246
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В тенджера на огъня сложете олиото и запържете ситно нарязания лук и чесъна. Когато се запържат, добавете ориза и около две чаши вода. Посолете на вкус. В тенджерата прибавете микса от зеленчуци и варете половин час. Ако водата се изпари, добавете още малко, но не прекалено. Преди края на готвенето, когато остане малко вода, разбърквайте непрекъснато, за да не се залепи оризът за дъното на тенджерата. Добавете кърито и варете още 1-2 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари