1 опаковка бутер тесто
250 гр кайма или пилешки гърди
100 гр пушено сирене
3 сварени яйца
300 гр гъби
3 моркова
1 консерва царевица
олио
3 печени червени чушки
2 глави кромид лук
1 глава чесън
кимион
сол
черен пипер
риган
кервиз
магданоз
босилек
червен пипер
чубрица
За соса:
1 майонеза
1 кофичка кисело мляко
чесън
Каймата се запържва леко с подправките. Прибавят се нарязаните на ситно лук, чесън, гъби и чушки, малко вода и сол. След като изври водата, се добавят морковите, нарязаните яйца, царевицата и нарязаното на кубчета сирене.
Бутер тестото се разстила и в средата му се поставя ивица от плънката. Завива се на руло и се пече в намаслена тавичка. След като изстине се нарязва на парчета. Поднася се полято със соса.