Руло от сьомга със спанак
16 Октомври 2013
31385
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Размразете спанака и го объркайте с яйцата. Покрийте правоъгълна тавичка с хартия за печене и разпределете отгоре спаначената смес. Поръсете с настърганата гауда (може и нарязана на тънки филийки). Печете на 200°C за около 30 минути, докато сиренето покафенее. Ако използвате друг вид сирене/кашкавал, времето за печене може да е различно.
Оставете запечения спанак да изстине напълно, след това го намажете със сметаната и покрийте с тънки шайби от пушената сьомга.Навийте внимателно на стегнато руло и при нужда го опаковайте с фолио. Рулото трябва да остане за поне 5 часа в хладилник, преди да се консумира.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари