Съставки:
тесто
7 яйца
10 супени лъжици захар
10 супени лъжици брашно
5 супени лъжици смлени орехи
пълнеж
500 мл. мляко
1 опаковка (40-50 г) пудинг от шоколад
250гр. масло
250гр. пудра захар
глазура
100гр. шоколад
50мл. мляко
Разбийте жълтъците с пет супени лъжици захар. В отделен съд разбийте белтъците с останалите пет супени лъжици захар. В жълтъците внимателно добавете брашното. Постепенно добавете и белтъците. Пече се в тава на хартия за печене. Печете на 180 ° градуса около 25 мин. Изпеченото руло веднага завийте с кърпа и сгънете като руло. Оставете хубаво да се охлади.
Пудинга сварете с 500 мл. мляко и захарта се оставя хубаво да се охлади на стайна температура покрито с фолио, за да не хвана кора.
Маслото разбъркайте с пудра захар и сложете в пудинга. Поръсете шоколад отгоре.
Шоколадът постепенно стопете. Варете заедно с млякото.
Добър апетит !!!