![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
за омлетите:
4 яйца
2 с. л. вода
1 с. л. олио
пипер на вкус
индийско орехче на вкус
за плънката:
1 с. л. краве масло
1 стрък праз, нарязан на кръгчета
250 г печурки
2 мариновани чушки, нарязани на ситно
1 с. л. MAGGI Вълшебен вкус 10 зеленчука
200 г сирене Дунавия, обезсолено
4 с. л. настърган кашкавал за поръсване
1 ч. л. червен пипер
Първо се приготвя плънката, като в сгорещеното масло се задушава празът за 2-3 мин. Добавят се гъбите и се разбъркват на силен огън, докато се изпари течността им. Слагат се маринованите чушки, MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука и сиренето, нарязано на кубчета. Сместа се разбърква, докато сиренето се разтопи.
Омлетите се приготвят, като яйцата се разбиват с водата и черен пипер на вкус. Сгорещен тиган се намазва леко с мазнина и се сипват около 30 мл от сместа, за да се оформи малък омлет. Изпържва се от двете страни. От останалата смес се приготвят общо 4 омлета.
В средата на всеки се слага по лъжица от плънката и се завива на руло. Готовите рула се подреждат в тавичка, поръсват се с настъргания кашкавал и червен пипер и се запичат за 10 мин., преди да се сервират.