Тази рецепта не е най-диетичната, но със сигурност е специална и има потенциал да стане фаворит. Кренвиршки по руски е добре позната , но сега ще ви предложим един по- нов начин. Голяма възможност за бърза закуска за голяма компания.
За да направите вкуса още по-богат, тестото, преди да поставите колбаса върху него, намажете с доматен сос . И за да се подобри вкусът поръсете с италиански билки. ако пък не обичате доматен сос, горчицата ще направи по-пикантен вкуса!
съставки
Кренвирши 600 g
бутер тесто 500 g
жълтъци 1 брой
подготовка
Размразете тестото, навийте го в слой с дебелина 0,3–0,5 mm. Нарежете слоя на правоъгълници, съответстващи на дължината на колбаса. Сложете кренвирш на всеки правоъгълник, навийте тестото в един слой на ролка. Нарежете на парчета с широчина 2–3 cm.
Покрийте тавичката с пергамент. Намажете с жълтък и изпратете във фурната за 15 минути при 200 градуса.
Вашето семейство ще го хареса, обещаваме ви.