Руска салата
17 Декември 2012
32368
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се сваряват и се обелват горещи. Оставят се да изстинат. Отделно се сваряват морковите и яйцата и също се оставят да изстинат. Картофите, морковите, яйцата, киселите краставички и шунката се нарязват на малки кубчета и се смесват. Към сместа се добавя изцеденият консервиран или сварен грах. Салатата се разбърква с майонезата и горчицата. По желание може да се добави лимонов сок. Готовата салата трябва да отлежи в хладилника поне 2-3 часа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари