Руска супа шчи
17 Януари 2012
21035
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Месото се слага в тенджера с 2 л студена вода и се кипва. Образувалата се пяна се отнема и се оставя на тих огън за 1 час. Долива се още студена вода. Добавят се нарязаните на кръгчета моркови, зелето на лентички и сол. Огънят се засилва и след като супата кипне, се добавят нарязаните на кубчета картофи. Лукът, коренът от магданоз, ряпата и доматите се нарязват на ситно и се задушават в маслото. Тази смес се изсипва в тенджерата и супата се вари на слаб огън още 30 минути. 5 минути преди да се снеме ястието от котлона, се добавят пиперът, солта и дафиновия лист. Сервира се със сметана, мек хляб и пирожки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари