Руски писател победи рак на дебелото черво със супа. Ето и рецептата за лечебното чудо

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Руски писател победи рак на дебелото черво със супа. Ето и рецептата за лечебното чудо
117941
Снимков материал: pixabay.com
Руски писател победи рак на дебелото черво със супа. Ето и рецептата за лечебното чудо

Почти няма човек, който да не е чувал за известния руски писател Александър Солженицин. Малцина обаче знаят, че той заболява от рак на дебелото черво и успява да го победи със зеленчукова супа, доживявайки до почти 90 години.


В началото на 50-те години, когато медицината е доста изостанала по отношение на лечението на онкологични заболявания, Солженицин научава тежката диагноза.
Негов приятел му казва рецептата за чудодейна супа и писателят взима решение да се храни само с нея всеки ден в продължение на няколко месеца.
След това се оказва, че състоянието му значително се подобрява и той се чувства здрав, като твърди, че именно зеленчуковото чудо го е спасило от лапите на смъртта.

След проучвания се оказва, че въпросната супа засилва ударно имунната система на човек, правейки организма по-устойчив срещу болестите, включително и туморните клетки.

Супата не е много лесна за приготвяне, но ползите за здравето от нея са огромни.

 

Необходими продукти:

2 чаши елда
шепа боб
1 морков
половин чаша настърган карфиол
2 чаши къдраво зеле
половин чаша нарязани сушени домати
глава лук
пръчка целина
1 зелена чушка
половин червена чушка
1/4 чаша нарязан копър
2 супени лъжици доматено пюре
2 скилидки чесън
1/4 лъжичка сладък червен пипер
черен пипер
сол
1 чаена лъжичка кимион
вода

 

Начин на приготвяне:

Първо накиснете обилно във вода 2 чаши елда и една шепа боб и ги оставете да престоят през нощта (или поне 8 часа).
На сутринта ги сложете да врат в тенджера с 2,5 литра вода, като към тях задължително добавете един настърган морков и половин чаша настърган карфиол.

Сместа ври около половин час, след което обилно се разбърква.

След това се добавят още 2 чаши ситно нарязано къдраво зеле, половин чаша нарязани сушени домати, глава ситно нарязан лук, пръчка целина.
Сложете и една наситнена зелена чушка, половин червена нарязана чушка, 1/4 чаша нарязан копър, 2 супени лъжици доматено пюре, 2 скилидки чесън, 1/4 лъжичка сладък червен пипер.

Добавете и малко черен пипер и малко количество сол, както и 1 чаена лъжица кимион, а накрая сложете още 7 чаши вода.
Цялата зеленчукова смес се оставя да ври още 10 минути и се сваля от котлона, след което е готова за консумация.

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft