Руският лечител Порфирий Корнеевич Иванов-Паршек е боготворен в родината си. У нас пък е известен като " руският Петър Дънов “. Порфирий е бил натуропат и йога, учил е миряните как да се лекуват с натурални лекове, как да се хранят природосъобразно и как да се закаляват, за да се предпазят от болести.
След едно посещение в Индия Порфирий се завърнал в родината си с много нови идеи и голям опит, които с голям успех прилагал върху пациентите си. Сред най-популярните му рецепти в Русия и до днес е тази за лечение и превенция от всякакви видове рак .
За нея са ви необходими:
500 мл вода, 1 парче настърган джинджифил (около 5 см), 2 скилидки чесън, 2 ч. л. прясно изцеден сок от лимон, 2 ч. л. ябълков оцет, 1/4 ч. л. куркума, 1 щипка лют червен пипер.
Сложете водата в съд на котлона и оставете да заври. Добавете настъргания джинджифил. Изключете печката и добавете намачкания чесън във все още врящата течност. След това сложете куркумата и лютия червен пипер. Изстине ли отварата, прибавете ябълковия оцет и прясно изцедения лимонов сок и след това просто прецедете напитката.
Може да консумирате лечебната смес, като по желание добавите малко мед. Отварата има пикантен вкус, но ползите ѝ за организма са повече от невероятни. Правилният прием е на четири части – тази доза стига за два дни. Пийте я преди обяд и преди вечеря. Задължително е да закусвате, тъй като е опасно да приемате този лек на празен стомах. След като изпиете всичко – направете два дни почивка. Редувайте този цикъл на прием и почивка цял месец.
Хубаво е, докато пиете полезната напитка, да приемате лека, по възможност повече прясна храна. Тази противоракова смес на Порфирий Иванов-Паршек ще прочисти напълно тялото ви, ще го тонизира и ще „отпуши“ органите и системите в организма ви, за да работят правилно. Освен срещу онкологични диагнози илачът действа отлично и при заболявания на жлъчката и черния дроб.