С останалите яйца от Великден правя чудна баничка - става в пъти по-сочна и пухкава от обикновената:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
С останалите яйца от Великден правя чудна баничка - става в пъти по-сочна и пухкава от обикновената:
С останалите яйца от Великден правя чудна баничка - става в пъти по-сочна и пухкава от обикновената:
25684
С останалите яйца от Великден правя чудна баничка - става в пъти по-сочна и пухкава от обикновената:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако се чудите какво да правите с останалите варени яйца от Великден, веднага ви даваме най-вкусната и бърза идейка. От тях става чудна баничка - сочна, пухкава, мекичка и се прави много лесно и бързо.

Ето как да си направите лесна и вкусна баница с варени яйца :

Баница с варени яйца

Продукти:

1 пак. кори за баница (400 гр.)

5 твърдо сварени яйца

300 гр.сирене

1 кофичка кисело мляко (400 гр.)

1 ч.л.сода за хляб

50 мл олио

1 малко пакетче масло (125 гр.)

1 ч.ч. газирана вода

Приготвяне:

Първо настържете яйцата на ситно. Угасете содата в киселото мляко, добавете вътре яйцата, натрошеното сирене и олиото. Прибавете газираната вода и разбъркайте до хомогенна смес. В подходяща намазнена тавичка сложете 2 слоя кори, отгоре разпределете част от плънката и редувайте 2 кори + плънка, докато свършат продуктите. Завършете със слой кори, нарежете баницата с остър нож и залейте с разтопеното масло.

Изпечете на предварително загрята фурна (около 180-200 градуса) до зачервяване.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft