С тази плитка няма как да не съберете овациите на хората около вас, а вкусът на месото ще погали...
15 Февруари 2018
16051
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Ако се страхувате да изпечете голямо парче месо, пригответе го по този начин с чесън. Не се притеснявайте от снимката, защото дори едно дете може да се справи с тази рецепта.
Какво ви трябва
Свинско филе-900гр
свинска мас-150 грама
чесън- 10 скилидки
Черен пипер
мащерка
босилек
червен пипер
риган
сол
Слънчогледово масло-200 ml
вода-50 ml
Червено вино-200 ml
Доматен сос-150 грама
- Вземете три парчета филе. Нарежете всяка на ленти. Но не до самия край: от едната страна, лентите трябва да бъдат свързани.
- Комбинирайте подправките със слънчогледовото масло (100 ml). Намажете месото с получения сос.
- Настържете чесъна. Когато подправяте месо в плитка, не забравяйте да добавите парченца бекон и чесън
- Изсипете малко вода и слънчогледово масло в тавичката. Загрейте фурната до 200 ° C, и сложете месото да се пече в продължение на 50 минути. По време на готвене свинското месо трябва да се обърне и да се напоява с вино.
- Когато месото е почти готово, го намажете с доматен сос и го оставете във фурната още 5 минути.
Можете да сервирате картофи.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари