Салата Нисоаз с червен боб

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Салата Нисоаз с червен боб
Салата Нисоаз с червен боб
admin
Добавена от: admin
18150
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2-3 листа зелена салата
1 1/2 с. л. оцет
1 ч. л. дижонска горчица
2-3 с. л. зехтин
2 филета аншоа
2 сварени картофа
1 сварено яйце
1 с. л. сварен бял ориз
1 малка консерва червен боб
1 кутия риба тон (90 г)
1 краставица
1 домат
сол и захар на вкус 

Зелената салата, доматът и краставицата се нарязават наедро и се поставят на дъното на салатиера.

След това се приготвя винегретът, като продуктите за него се смесват и се пасират, докато се получи средно гъст сос. С половината от него се заливат зеленчуците в салатиерата.

Започват да се редят останалите продукти за салатата. В средата се поставя рибата тон, около нея на сектори се подреждат нарязаните на едри кубчета картофи, оризът, бобът и яйцето. Върху рибата тон се слагат и филетата от аншоа.

Накрая салатата се залива с останалия винегрет.

Съвет: съставките на салатата търпят изменения според региона, в който се приготвя - свареният ориз може да се замени със сварен зелен боб например.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft