Салата от печени зеленчуци и киноа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Салата от печени зеленчуци и киноа
Салата от печени зеленчуци и киноа
32296
Салата от печени зеленчуци и киноа
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

 

Киноата е една от любимите ми съставки към много ястия , но най-много ми харесва съчетанието й с различни салати . Когато за първи път видях тази салата, аз бях много вдъхновена.

Салатата от печени чушки и киноа е изключително вкусна, полезна и лесна за приготвяне.

 

Продукти:

1 чаша тиквички (нарязани на хапки)
1 чаша патладжан (нарязан на хапки)
1 чаша тиква (нарязана на хапки)
1 супена лъжица зехтин
сол и черен пипер на вкус
1 чаша киноа
1 печена червена чушка (нарязана на хапки)
1 чаша мариновани артишок сърца
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица балсамов оцет
1 / 2 чаена лъжичка риган
сол и черен пипер на вкус
2 чаши спанак
3-4 супени лъжици фета (натрошено)

 

Начин на приготвяне:

Овкусете тиквичката, патладжана и тиквата с зехтин, сол и черен пипер. Сложете един лист за печене в една малка тавичка. Подредете овкусените зеленчуци на един ред. Загрейте фурната на 200 градуса. Печете зеленчуците около 30 минути, като ги обърнете по средата на печенето. Когато зеленчуците са готови ги извадете в една чиния за сервиране.

Пригответе киноата, както е показано в указанието на опаковката. Смесете зехтина, балсамовия оцет, ригана, солта и черния пипер в малка купа. Добавете киноата и дресинга към зеленчуците, разбъркайте и сервирайте.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft