1 чаша патладжан (нарязан на хапки)
1 чаша тиква (нарязана на хапки)
1 супена лъжица зехтин
сол и черен пипер на вкус
1 чаша киноа
1 печена червена чушка (нарязана на хапки)
1 чаша мариновани артишок сърца
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица балсамов оцет
1 / 2 чаена лъжичка риган
сол и черен пипер на вкус
2 чаши спанак
3-4 супени лъжици сирене фета (натрошено)
Овкусете тиквичката, патладжана и тиквата с зехтин, сол и черен пипер. Сложете един лист за печене в една малка тавичка. Подредете овкусените зеленчуци на един ред. Загрейте фурната на 200 градуса. Печете зеленчуците около 30 минути, като ги обърнете по средата на печенето. Когато зеленчуците са готови ги извадете в една чиния за сервиране. Пригответе киноата, както е показано в указанието на опаковката. Смесете зехтина, балсамовия оцет, ригана, солта и черния пипер в малка купа. Добавете киноата и дресинга към зеленчуците, разбъркайте и сервирайте.