Салата Панцанелла по тоскански
6 Март 2012
17450
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1/2 кг. сух хляб
500 гр. домати от консерва (накълцани)
4 с.л. винен оцет
200 ml зехтин
1 гл. червен лук (ситно нарязан)
4-5 листа босилек
Черен пипер (прясно, едро смлян)
Сол
Хлябът се нарязва на кубчета с размер 1.5 см., поставя се в купа и се поръсва с малко вода и оцета. Добавят се и всички останали съставки освен босилекът, разбърква се добре и се оставя да престои около 30 мин.
Преди сервиране се поръсва с накъсаните листа босилек.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари