Салата с кускус и яйца
18 Юли 2013
23263
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Кус-кусът се слага да се вари в подсолена вода. Маслините се почистват от костилките и се накълцват на дребно. Киселите краставички, яйцата и стрък праз се нарязват на ситно. Когато кус-кусът се свари, се сипва в гевгир и се облива със студена вода, за да се отделят топченцата едно от друго. Смесват се краставичките, яйцата, праза с пакетче майонеза, горчица и сол на вкус. Всичко се бърка бавно, след което сместа се прибавя към кус-куса и се размесва.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари