Салата с кълнове и червено цвекло
22 Декември 2011
10217
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
200 г червено цвекло
200 г моркови
185 г риба тон
2 с.л. слънчогледови кълнове
2 с.л. житни кълнове
2 с.л. соеви кълнове
2 с.л. лимонов сок
сол
Време: 20 минути
Червеното цвекло (200 г) и морковите (200 г) се настъргват. Смесват се в купа заедно с кълновете и рибата тон от консерва (185 г). Не е необходимо да се добавя зехтин, ако рибата е консервирана в растително масло. Салатата се подправя с лимонов сок (2 с.л.) и сол и се сервира веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари