Салата с кълнове и червено цвекло

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Салата с кълнове и червено цвекло
Салата с кълнове и червено цвекло
admin
Добавена от: admin
10217
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Червеното цвекло (200 г) и морковите (200 г) се настъргват. Смесват се в купа заедно с кълновете и рибата тон от консерва (185 г). Не е необходимо да се добавя зехтин, ако рибата е консервирана в растително масло. Салатата се подправя с лимонов сок (2 с.л.) и сол и се сервира веднага.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft