Салата с ряпа и моркови

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Салата с ряпа и моркови
Салата с ряпа и моркови
admin
Добавена от: admin
44827
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 глави бяла ряпа със средна големина
2-3 моркова (100-200 г)
1-2 връзки пресен лук
сол, оцет и олио - на вкус
черен пипер

Ряпата се настръгва на ситно ренде, морковите се почистват и също се настъргват. Една-две връзки пресен лук се изчиства добре, измива се, разцепва се долната част на лука надлъж и се нарязва на ситно. Ако нямате пресен лук, може да го замените с червен лук и връзка магданоз. Разбърква се всичко заедно. Салатата се посолява при поднасяне и се залива с оцет и олио. Отгоре се наръсва със смления черен пипер.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft