Салата Туна с микс от варива
18 Юни 2013
11358
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Яйцата се пържат в сгорещено олио, докато станат "на очи", след което се нарязват на малки късчета. В голяма купа се накъсва руколата, добавят се царевицата, нахутът, морковите, нарязаните яйца и рибата тон, заедно със зехтина от нея. Всичко се обърква много добре и се овкусява със сол и черен пипер. Поднася се изстудена.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари