Салата Уолдорф
22 Декември 2011
3912
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Ореховите ядки се изпичат на тиган и се счукват.
Ябълките се обелват, почистват се от семето и се нарязват на малки кубчета. Добавят се нарязаните по диагонал стебла на целината и счуканите орехови ядки.
Майонезата се разбърква със ситно нарязания магданоз, лимоновия сок, настърганата на дребно ренде лимонова кора, захарта и пипера. Салатата се полива с приготвения дресинг, разбърква се и се сервира.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари