Приготвянето на това свинско печено по лесната рецепта по-долу няма да ви отнеме повече от 10 минути, а ще бъде обожавано от цялото семейство. Обикновените свински карета се превръщат в невероятна наслада за небцето, ако ги поглезите подобаващо - а ние знаем точно какво да им добавите, за да станат неустоимо сочни и крехки! Без повече увъртане - ето рецептата за най-вкусното и крехко свинско печено :
Сочно и крехко свинско печено
Продукти:
4 филийки свинско филе
сол, подправки на вкус
1 глава лук
100 г кашкавал
2 сварени яйца
3 с.л.
Приготвяне:
С остър нож оформете решетка върху всяка филия месо.
Посолете и подправете месото от двете страни.
Обелете лука и го нарежете на по-малки парчета.
На дъното на йенска купа сложете лука и върху него поставете резени месо.
След това настържете кашкавала на едро ренде, както и двете твърдосварени яйца.
Добавете сол и майонеза.
След това намажете тази маса върху месото.
Поставете ястието в предварително загрята фурна и печете на 180°C за около 30 минути.
За гарнитура препоръчваме прясна салата, картофи или задушени зеленчуци.
Готово - да ви е сладко!