Само 2 съставки и вечерята е готова, когато нямам време, сили и хладилника е празен винаги ме спасява, а колко е вкусен!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Само 2 съставки и вечерята е готова, когато нямам време, сили и хладилника е празен винаги ме спасява, а колко е вкусен!
Само 2 съставки и вечерята е готова, когато нямам време, сили и хладилника е празен винаги ме...
29791
Само 2 съставки и вечерята е готова, когато нямам време, сили и хладилника е празен винаги ме спасява, а колко е вкусен!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ще останете без думи, след като я пробвате още първия път! Омлет Пуляр е ястие от френски произход. Само си представете: уютно заведение край пътя, нежни лъчи на слънцето, падащи върху масата, аромата на пресен хляб, розмарин, затоплено от слънцето дърво.

Поднасят ви великолепен омлет в чиния…

Без съмнение, вие ще оцените този оригинален начин на готвене, за който са необходими най-обикновени яйца.

Омлет Пуляр

Съставки:

4 яйца
200 мл мляко
сол и черен пипер на вкус

 

Начин на приготвяне:

Да си направите вкусния омлет е доста лесно! Разделете белтъците от жълтъците. Добавете жълтъците към млякото, солта и черния пипер, леко ги разбийте. Разбийте белтъците на твърда пяна с помощта на малко сол. За да бъдат разбитите белтъци много издръжливи и да не падат, опитайте този прост трик. Почистете повърхността на съда, в който ще разбивате белтъците с оцет и сол. След това избършете със суха кърпа или хартия. Резултатът ще ви изненада е приятно!

Загрейте тигана на средна степен, най-добре е да използвате тиган с тефлоново покритие. Изсипете жълтъците, равномерно ги разпределете по повърхността на тигана.

Възползвайте се максимално от слабия огън. Поставете върху жълтъците разбитите яйчени белтъци. Не покривайте тигана с капак! Скоро ще разберете, че омлетът е готов. Белтъците стават еластични и вече не се придържат към шпатулата, ако го докоснете с нея. Отрежете на половина. Украсете с много зеленина. Истински деликатес!

Не забравяйте, че ароматните различни подправки могат да придадат на това ястие различен вкус всеки път. Ние наистина харесваме вкуса на яйца в комбинация с грузинска сол. 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft