19 Април 2017
27082
Снимков материал: pixabay.com
Веднъж попаднали в хладилника, сиренето и кашкавалът са едни от най-уязвимите на мухъл, плесен и бактерии продукти. Те са извънредно богати на белтъчини и влага, поради което се превръщат в перфектна среда за микроорганизмите.
За да се предпазим от вредното им въздействие, необходимо е да приложим една хитринка при съхранението на тези млечни изделия.
В чиния поставете парчето сирене или кашкавал, а до него сложете бучка захар. Може да използвате и 1 - 2 чаени лъжички насипна захар. После покрийте чинията с похлупак. Прилагайки този трик, ще увеличите много трайността на продуктите.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари