Само им слагам 1-2 лъжички от тази подправка и изкарват тройно повече време в хладилника

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Само им слагам 1-2 лъжички от тази подправка и изкарват тройно повече време в хладилника
27082
Снимков материал: pixabay.com
Само им слагам 1-2 лъжички от тази подправка и изкарват тройно повече време в хладилника

Веднъж попаднали в хладилника, сиренето и кашкавалът са едни от най-уязвимите на мухъл, плесен и бактерии продукти. Те са извънредно богати на белтъчини и влага, поради което се превръщат в перфектна среда за микроорганизмите.

За да се предпазим от вредното им въздействие, необходимо е да приложим една хитринка при съхранението на тези млечни изделия.

В чиния поставете парчето сирене или кашкавал, а до него сложете бучка захар. Може да използвате и 1 - 2 чаени лъжички насипна захар. После покрийте чинията с похлупак. Прилагайки този трик, ще увеличите много трайността на продуктите.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft