Само като го видях и ми потекоха лигите, а като го вкусих не можах да спра, веднага помолих за рецептата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Само като го видях и ми потекоха лигите, а като го вкусих не можах да спра, веднага помолих за рецептата
Само като го видях и ми потекоха лигите, а като го вкусих не можах да спра, веднага помолих за...
154010
Само като го видях и ми потекоха лигите, а като го вкусих не можах да спра, веднага помолих за рецептата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

"Някой знае ли тази вкусотия колко бира изпива? От нас този невероятен специалитет, а от вас бирата!

 

Необходими Съставки

бекон - 600 г
пилешко филе - 300 г
картофи - 2 бр.
кашкавал
топено сирене
зелен лук
соев сос
червен пипер
черен пипер
олио
сол
магданоз

 

Начин на приготвяне

Беконът нарязваме на тънки ивици с уред за рязане. Посоляваме и поръсваме с черния и червения пипер.

Пилешкото филе го начукваме и леко осоляваме.

Картофите се изпържват. Формата, в която ще печем рулото, намазваме с олио и редим бекончетата, първо на дъното и после по стените.

Отдолу редим пилешкото, след което пържените картофи, топеното сирене, пресния лук и кашкавала. Започваме да затваряме рулото с бекона.

Намазваме със соев сос и печем за около час, след което настъргваме кашкавал и оставяме за малко, колкото да се разтопи кашкавалът.подобни рецепти тук

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft