Само така печеното пиле ще хване хрупкава червена коричка - ето с какво да го намажеш:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Само така печеното пиле ще хване хрупкава червена коричка - ето с какво да го намажеш:
5716
Снимков материал: pixabay.com
Само така печеното пиле ще хване хрупкава червена коричка - ето с какво да го намажеш:

Ако обичате печено пиле , то сигурно си мечтаете да го приготвите с чудно хрупкава румена коричка отгоре - точно както е по кулинарните списания! Оказва се, че нещата не са невъзможни - просто трябва да използвате следния малък трик:

Добавете малко лимонов сок, разреден с вода, с който да намажете пилето преди печенето.Това ще създаде хрупкава и вкусна кора върху месото. Също така може от време на време да заливате пилето с отделените при печене сокове - така месото няма да остане сухо!

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft