Сангрия
22 Декември 2011
5168
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
портокали – 1 бр.
лимони – 1 бр.
ябълки – 1 бр.
захар – 1/2 ч. ч.
канела
карамфил – 3 зрънца
червено вино – 750 мл.
коняк – 2 ч. ч.
газирана вода – 250 мл.
лед
Нарежете добре измитите портокал и лимон на съвсем тънки парченца.
Обелете ябълката и махнете семките. Нарежете и нея на тънки парчета.
Смесете плодовете със захарта, канелата и карамфила в голяма кана Добавете червеното вино и коняка, бъркайте докато захарта се разтвори. Прибавете още захар, ако е необходимо. Оставете каната в хладилника за около час.
Сервирайте с лед в изстудени чаши.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари