Свеж лимонов крем
22 Декември 2011
3517
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Бучките захар се натриват в измитите и подсушени лимони, лимоновия сок се изстисква върху бучките и се чака да се стопят.
Яйцата се разбъркват с виното и 250 мл. вода, прибавя се захарта с лимоновия сок и се бие на много тих огън до получаване на крем (сместа не трябва да заври).
Сместа се бие, докато изстине. Кремът се поднася изстуден, гарниран с плодове и бисквити - според желанието и фантазията!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари