Свежа плодова супа
10 Януари 2012
5934
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Пасираме част от динята, пъпеша и банана, добавяме и нектарините, като оставяме едно парче. От останалата част от динята издълбаваме малки топчета. Същото правим и от пъпеша.
Топчетата ги пускаме в готовата супа. Сервираме с кубчета лед и листо от мента.
Топчетата могат да бъдат оформени с помощта на малка лъжица или да бъдат изрязани малки кубчета.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари