Наскоро милионерската съпруга, Светлана Гущерова , бе участник в предаването "Черешката на тортата", където освен кулинарни умения демонстрира и привързаност към най-сладкото изкушение - шоколада и по-специално - течния шоколад .
Сега Светлето вложи от любимата си Нутела и във Великденския си козунак . От сторитата й в Инстаграм стана ясно, че тази година за пръв път е решила да приготви сама традиционния за Възкресение Христово сладкиш.
"Казват, че за козунака се изисква майсторлък и търпение.
Сладкишът явно се е получил толкова неустоимо вкусен, че часове по-късно е бил ликвидиран: "Останаха само 2 парчета... Като за първа година, в която правя козунак, май се справих перфектно. Светли празници на всички приятели!", пожела тази сутрин на последователите си социалната мрежа Гущерова.
Откакто е в изолация, тя редовно споделя своите гозби. Изглежда, че Великденските празници са развалили диетата й. Неотдавна Гущерова призна, че се е запалила по здравословната кухня и е заменила висококалоричната нутела с домашен веган шоколад, а баниците - с пълнозърнести содени питки.