Свинска кавърма в омлет

вход през zajenata.bg
Свинска кавърма в омлет
admin
Добавена от: admin
48558
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За 5 порции:
750 г свинско месо от филе или шол
1 1/2 кафени чашки растително масло
3 стръка праз
3 домата
3 червени пиперки
1/2 чаена лъжичка червен пипер
черен пипер
люти чушлета и сол
за омлетите:
30 г прясно краве масло
5 яйца
1 кафена чашка прясно мляко
сол

Нарязваме свинското на кубчета и го запържваме леко в растителното масло. Изваждаме го от тигана. В същата мазнина + 1 супена лъжица вода прибавяме последователно праза, пиперките и доматите, нарязани на дребно, както и целите люти чушлета. Задушаваме, докато останат на мазнината, и объркваме с червения пипер, месото, сол и черен пипер на вкус. Сместа разпределяме в предварително изпържените 5 омлета от яйцата, прясното мляко и прясното масло.

Поднасяме готовите омлети поръсени с настърган кашкавал и по желание 1-2 лъжички песто.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft