Свинска кавърма с праз

вход през zajenata.bg
Свинска кавърма с праз
admin
Добавена от: admin
70714
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг. обезкостено свинско месо
3 с. л. свинкса мас ( 5 с.л. олио )
4 цели мариновани чушки
3-4 стръка праз
1 ч.л. червен пипер
сол на вкус
 

Месото се нарязва на кубчета, посолява се, поставя се, поставя се в тенджера и се запържва в мазнината . След това се похлупва с капак и се задушава до изпаряване на образувалият се сок.
След като сокът се изпари, месото се изваждаи в тенджерата се запържват нарязаните чушки. Прибавя се празът, нарязан на колелца, и се посолява. Месото се връща в тенджерата и задушаването продължава още 10 мин. Поръсва се с червен пипер и се добавя малко гореща вода, колкото да покрие продуктите .
Ястието се задушава така до извиране на водата. По желание може да се прехвърли в глинен съд и да се запече до готовност. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft