Свинска яхния с картофи и зелен боб

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинска яхния с картофи и зелен боб
Свинска яхния с картофи и зелен боб
admin
Добавена от: admin
21784
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

за 4 порции:

1/2 кг свинско месо
1 морков
1 пащърнак
100 г целина
1 кг картофи
400 г зелен боб
1 глава лук
2 с.л. олио
1 връзка магданоз
4 скилидки чесън

Време: 30 минути

Месото (1/2 кг) се нарязва на парчета и се обръща 2-3 пъти в горещото олио. Изважда се от него и се слага в тенджера под налягане. Прибавят се нарязаните картофи (1 кг), морков (1 бр), целина (100 г), пащърнак (1 бр), зелен боб (400 г), лук (1 глава). Налива се вода, колкото да покрие продуктите, посолява се и се вари при затворен клапан 10- 12 минути. Капакът се отваря, прибавя се счуканият чесън (4 скилидки), олиото, в което се пържило месото, черният пипер и ястието се довежда до кипене. За да не загори, тъй като течността в него е малко, е добре да се разбърква през това време. Поднася се поръсено със ситно нарязан пресен магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft