Свински гулаш с мляко
28 Май 2013
16727
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
800 гр. обезкостени свински гърди
6 с.л. олио
2 скилидки чесън
4 глави лук
800 мл прясно мляко
200 гр. гъби
магданоз
щипка розмарин
черен пипер
сол
Нарязваме месото на кубчета и го запържваме. Добавяме счукания с малко сол чесън. Нарязваме лука на тънки резени и също го запържваме заедно с месото. Заливаме с горещото мляко и задушаваме всичко за около 50 минути. Нарязваме гъбите и ги добавяме към гулаша. Подправяме с розмарин, черен пипер и сол на вкус. Варим на силен огън, като постоянно бъркаме, докато сосът се сгъсти. Накрая поръсваме с магданоза.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари