Свински пастет с плодов аромат

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Свински пастет с плодов аромат
Свински пастет с плодов аромат
admin
Добавена от: admin
7457
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200 гр свински черен дроб
1 глава лук
1 ябълка
сол и черен пипер на вкус
бучка масло
две-три сухи кайсии
щипка мащерка
малко яблъков сок или сметана

Обелете и нарежете лука. Обелете, почистете и нарежете ябълката. Нарежете свинския дроб на тънки парчета. Загрейте маслото в тиган. Сотирайте лука, ябълките и черния дроб за 5 до 8 минути. Извадете от тигана и оставете да изстинат.
Прехвърлете в блендер. Прибавете всички съставки без ябълковия сок или сметаната (кайсиите предварително накиснете в малко топла вода и отцедете добре, преди смилането). Пасирайте до получаването на гладка смес. Ако ви се стори твърде суха, едва тогава може да прибавите съвсем мъничко сок или сметана, но много внимателно с количеството. Оставете в хладилник, за да стегне поне за няколко часа.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft