Свински ребърца с кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински ребърца с кисело зеле
Свински ребърца с кисело зеле
admin
Добавена от: admin
55990
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 кг свински ребра
1 средно голяма кисела зелка
2 – 3 люти чушлета
1 с.л. червен пипер
2 -3 с.л. мас
черен пипер на вкус
1 чаена чаша зелев сок

Ребрата се нарязват и се нареждат в голям пръстен гювеч, на дъното на който сме сложили няколко листа от зелето. Отгоре се слага от зелето, което сме нарязали на ивички. След това се нареждат пак от ребрата и т. н. Върху всеки ред от зелето се слагат парченца от нарязаните ситно люти чушленца. Наръсва се най-отгоре с червения пипер и се залива със зелевия сок, разтопената мазнина и малко топла вода. Отгоре се покрива с 2-3 зелеви листа. Пече се на умерен огън във фурната.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft