Свинско в гърне
22 Декември 2011
15674
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В мазнината се задушава месото, нарязано на парчета с малко сол. След това се добавят лукът, морковите на колелца и нарязаната глава целина. Изсипват се и доматите и се вари 15-20 минути. След това се слагат нарязаните чушки, скилидките чесън, подправките и виното и се изсипва в гърне или йенска тенджера. Задушава се във фурна 1 час. Поръсва се обилно с магданоз. Сервира се със задушен ориз или картофено пюре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари