Свинско гювече с гъби и кашкавал
13 Ноември 2012
167000
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 гр свинско месо
300 гр гъби
2 глави лук
1/2 пакетче масло
200 гр настърган кашкавал
черен пипер
сол
Нарязаните гъби се задушават с маслото в тиган. Добавят се нарязаният лук и месото, нарязано на хапки. Разбърква се добре, за да се смесят съставките, и се прибавят подпрвките. Сместа се разпределя в гювечета. Пекат се в умерена фурна, като малко преди готовност се поръсват с кашкавала и се допичат до зачервяване.
Поднасят се топли, като съдържанието се прехвърля в чинии за сервиране!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари