Свинско задушено по манастирски
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
19 Март 2012
201850
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1кг свинско месо
600 гр. картофи
500 гр. печурки
3 домата или доматено пюре
300 гр. бекон
2 чушки
1връзка копър
1 връзка магданоз
сол
черен пипер на зърна
дафинов лист
В тенджера се задушава месото, нарязано на порции, след това се изважда и в същата мазнина се задушават зеленчуците - лук, чушки, гъби, домати. Слага се 1 с.л. червен пипер и се налива вода. Прибавя се и месото и след като заври се слагат картофите и беконът, нарязани на кубчета, дафиновият лист и черен пипер на вкус. Когато месото уври, може да се сложи брашно, разтворено в студена вода. Накрая се добавят магданоз и копър, нарязани на ситно.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари