Свинско по бургундски
10 Декември 2012
30766
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Месото се нарязва на малки пържолки и се изпържва леко в олиото. Половината от тях се нареждат в плитка тенджера. Покриват се с нарязаните на колелца моркови и чесън. Отгоре се натрошава дафиновият лист. Нареждат се и останалите пържоли. Заливат се с виното и 1/2 ч.ч. вода, в която е размито доматено пюре. Тенджерата се захлупва и пържолите се задушават 30 минути на слаб огън. Поднасят се с пюре или пържени картофи.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари