Свинско по гъзарски - хем красиво, хем вкусно, хем става за нула време! Хит-рецепта:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Свинско по гъзарски - хем красиво, хем вкусно, хем става за нула време! Хит-рецепта:
Свинско по гъзарски - хем красиво, хем вкусно, хем става за нула време! Хит-рецепта:
46114
Свинско по гъзарски - хем красиво, хем вкусно, хем става за нула време! Хит-рецепта:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вкусно свинско руло , което не само изглежда красиво в чинията, но и има и страхотен вкус. Опитайте тази оригинална рецепта за Свинско по гъзарски и всички ще й се насладят на масата! Новият ви кулинарен шедьовър се нуждае само от шепа продукти и мъничко време за подготовка:

Свинско по гъзарски

Продукти:

1200 г свински пържоли (цяло парче свинско филе)

10 г чесън

1 с.л. дижонска горчица

1 с.л.

червен смлян пипер

2 супени лъжици подправка за месо (на вкус)

сол и смлян черен пипер на вкус

200 г топено сирене

Приготвяне:

Нарежете месото на тънки пържоли.

Покрийте пържолките с прозрачно хранително фолио и ги начукайте, за да се изтънят хубаво.

свинско каре

Нарежете чесъна, смесете го с дижонската горчица, червения пипер, другите подправки и сол.

След това добавете топеното сирене и разбъркайте добре.

Сложете на дъска две начукани пържолки, като застъпите краищата им. С чука минете мястото на "снадката", така че да се закрепят една за друга. След това намажете месото с приготвената по-горе смес. 

месо с плънка

Сега внимателно хванете единия край на месото и започнете да го навивате на руло по диагонал, като същевременно свивате в единия край като охлювче. Оставете свободен края на месото и там поставете нова пържолка. Начукайте с чука за месо, за да се закрепи за вече оформеното руло и повторете процедурата с намазването и навиването. 

свинско руло приготвяне

лесно свинско руло

свинско руло с плънка

Фиксирайте рулото с две дървени шишчета на кръст, за да го закрепите и го поставете върху тавичка, покрита с фолио.

свинско руло в тавичка

Намажете отгоре с останалата смес.

Печете месото в предварително загрята фурна на 200°C за около 30-40 минути. 

сочно свинско руло

Готово!

Може да сервирате.

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft