200 г свинско месо от бут
1 с. л. ябълков оцет
2 с. л. соев сос
2 с. л. натурално нишесте
1/2 кубче пилешки бульон
1 ч. л. настърган джинджифил
4 с. л. олио
1/2 зелена чушка
1 скилидка чесън
2 стръка лук
50-60 г фъстъци
1 ч. л. захар
Месото се нарязва на ивици, чушките - на квадратчета, а лукът - наедро.
Нишестето се разтваря в 100 мл студена вода и се смесва с оцета, захарта, соевия сос и пилешкия бульон.
Фъстъците се запържват в 2 с. л. сгорещено олио, след което се изваждат.
Бялата част на лука, наситненият чесън, джинджифилът и чушката се слагат в мазнината от фъстъците. Пържат се 1 минута и се вадят от мазнината.
Месото се запържва в същия уок, като се доливат 2 с. л. олио.
Прибавят се сосът, фъстъците и зеленуците и се разбърква.
Преди сервиране ястието се поръсва със зелената част от стръковете лук.