Свинско по селски
12 Ноември 2014
48366
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 гр. свинско месо
250 гр. пресни гъби печурки
1 глава лук
1 морков
1 супена лъжица горчица
1 чаена лъжичка чубрица
100 гр. кашкавал
Нарежете едро лука и морковите, и ги запържете в огнеупорен съд с малко олио. След това добавете месото, нарязано на кубчета, после гъбите - нарязани на четвъртинки. Запържете всичко добре и след това добавете половин чаша вода, подправките и горчицата. Похлупете съда с капак и пъхнете във фурната. Към края на печенето махнете капака, за да се изпари течността до желаната гъстота на соса. Сервирайте с настърган кашавал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари