Свинско рагу със зеленчуци и вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско рагу със зеленчуци и вино
Свинско рагу със зеленчуци и вино
admin
Добавена от: admin
59016
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 г свинско месо
200 г зрял фасул
200 г моркови
200 г гъби
300 г картофи
150 г малки лукчета (или същото количество кромид-лук)
80 г мазнина
1 ч.л. (5 г) картофено брашно
1/2 ч.ч. (100 мл) бяло вино
600 г домати
сол

Почистеният и измит фасул се накисва във вода 12 часа. На следващия ден се сварява до омекване. Месото се нарязва на порции, които се посоляват, изпържват се в мазнина и леко се задушават. Прибавят се обелените лукчета и нарязаните на парченца моркови, налива се малко вода и се задушава. След малко се прибавят гъбите и попарените, обелени и нарязани на по-големи парченца домати, картофите, фасулът, картофеното брашно, размито с виното и се задушава до омекване.
Готовото ястие се поръсва с нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft