400 г свинско месо
200 г зрял фасул
200 г моркови
200 г гъби
300 г картофи
150 г малки лукчета (или същото количество кромид-лук)
80 г мазнина
1 ч.л. (5 г) картофено брашно
1/2 ч.ч. (100 мл) бяло вино
600 г домати
сол
Почистеният и измит фасул се накисва във вода 12 часа. На следващия ден се сварява до омекване. Месото се нарязва на порции, които се посоляват, изпържват се в мазнина и леко се задушават. Прибавят се обелените лукчета и нарязаните на парченца моркови, налива се малко вода и се задушава. След малко се прибавят гъбите и попарените, обелени и нарязани на по-големи парченца домати, картофите, фасулът, картофеното брашно, размито с виното и се задушава до омекване.
Готовото ястие се поръсва с нарязан магданоз.