Свинско с гъби
24 Октомври 2014
45275
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете гъбите на парчета, а месото - на кубчета. Ситно нарязания лук задушете в малко олио. Добавете гъбите и задушавайте около 10 минути, след това добавете месото. Запържете го леко, добавете малко вода и задушавайте около 20 минути. Когато месото е полуготово, прибавете ориза и отново при необходимост - вода. Продължете да задушавате, като от време на време разбърквате. Когато оризът е почти сварен, добавете Вегетата, магданоза и чесъна, ситно нарязан. Преди края прибавете сока от домати и разбъркайте заедно няколко минути. Сервирайте топло със салата от зеле или с домашно прясно сирене.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари